"MORAMO TO DA PRIHVATIMO" Legenda Lacija o transferu Sergeja Milinković-Savića u Saudijsku Arabiju

Novosti online

13. 07. 2023. u 14:03

NEKADAŠNjI napadač Lacija Miroslav Klose govorio je za italijanske medije o odluci Sergeja Milinković-Savića da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

МОРАМО ТО ДА ПРИХВАТИМО Легенда Лација о трансферу Сергеја Милинковић-Савића у Саудијску Арабију

FOTO: Profimedia

Nemačka fudbalska legenda smatra da je razumljivo da igrači na zalasku karijere poput Karima Benzeme, Kristijana Ronalda... odlaze iz Evrope u Arabiju, ali veruje da je Sergej rano odlučio na taj potez.

- Saudijsku Pro ligu gledao sam 20 minuta, ne znam na kom su nivou. Ipak, mnogo igrača odlučuje se da karijeru tamo nastavi. Razumem igrače na zalasku karijere, poput Benzeme i Ronalda, za njih ima smisla da odu tamo. Drugačije je u slučaju Milinković-Savića. Za mene, nije bio pravi trenutak za taj transfer. Engleska ili Španija bi mu više godili, ali to je njegova odluka koju moramo da prihvatimo, rekao je Klose, a preneo njegove reči "Korijere delo Sport".

Klose se takođe u poznim godinama našao u prilici da napusti Evropu, putu u Kinu odbio je zbog želje porodice da se vrate u Nemačku.

- Imao sam priliku da u 38. godini odem u Kinu. Rekao sam "ne". Već sam bio doneo odluku da karijeru završim u Laciju i moja porodica je želela da se vrati u domovinu.

Miroslav Klose je dres Lacija nosio od 2011. do 2016. godine. Odigrao je 170 utakmica, na kojima se u strelce upisao 63 puta.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024