OGLASIO SE AGENT NIKOLE MIROTIĆA: Ništa od Zvezde i Partizana, postoji jedan veliki problem

Novosti online

13. 07. 2023. u 12:56

SAGA Nikola Mirotić traje li traje i ne nazire se njen kraj. Iako mediji svaki dan sele španskog reprezentativca u jedan od beogradskih klubova.

ОГЛАСИО СЕ АГЕНТ НИКОЛЕ МИРОТИЋА: Ништа од Звезде и Партизана, постоји један велики проблем

FOTO: Tviter/FCBbasket

Iako je Zvezda na startu bila aktuelnija, Partizan je čini se poslednjih dana konkretniji. Grci su već preselili Mirotića kod Željka Obradovića, a onda je u medijima isplivao i način kako su se Nikola i Partizan dogovorili.

Ipak, za sada čini se neće biti ništa od toga. Ima jedan problem i dok se on ne reši beogradski klubovi će i dalje da stoje u redu. A taj problem se zove Barselona. 

Mirotićev ugovor sa "Blaugranom" je komplikovan jer klub želi da ga se reši, a da isplati što je moguće manju sumu od predviđena 22 miliona evra za predstojeće dve sezon.

Dok se to ne raščisti, crnogorsko-španski košarkaš ne može da potpiše ni za jedan od brojnih zainteresovanih klubova.

To je potvrdio za italijanski RAC1 njegov agent Horhe Krespo.

- Nemam pojma da li će zainteresovani klubovi čekati ili ne naš dogovor sa Barselonom. Ne znam ni da li će taj dogovor biti postignut. Bio sam jasan u razgovoru sa čelnicima Barselone. Nećemo pregovarati sa drugim klubovima, dok ne raščistimo situaciju. To ne možemo ni pravno da uradimo - rekao je Krespo.

Za sada ništa od Mirotića u prestonici Srbije, a pitanje je šta će se desiti i u budućnosti, jer Nikola ne želi da oprosti pare Kataloncima, a oni ga sigurno neće isplatiti, pa pustiti. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)