NOVI SRBIN U NBA LIGI: Momak iz Ivanjice odličan u pobedi Atlante

Novosti online

13. 07. 2023. u 12:58

Košarkaši Atlante pobedili su noćas u Las Vegasu ekipu Minesote rezultatom 99:93 u meču Letnje NBA lige. Srpski košarkaš Uroš Plavšić dobrim učinkom je doprineo pobedi svog tima.

НОВИ СРБИН У НБА ЛИГИ: Момак из Ивањице одличан у победи Атланте

Tanjug/AP

Najefikasniji u ekipi Atlante bio je Tajris Martin sa 25 poena, dok je srpski košarkaš Uroš Plavšić postigao sedam poena i imao je dva skoka za 17 minuta na terenu.

Srpski centar iz Ivanjice posle odličnih igara u NCAA za Tenesi Voluntirse uspeo je da se izbori za mesto i u NBA Letnjoj ligi u sastavu Atlante.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Brendon Vilijams sa 23 poena.

U ostalim noćašnjim utakmicama Letnje NBA lige, postignuti su sledeći rezultati: LA Klipers - Memfis 83:74, Golden Stejt - Dalas 96:98, Toronto - Detroit 90:94, Oklahoma - Indijana 98:87, Njujork - Orlando 82:80, Denver - Juta 91:96 i LA Lejkers - Boston 90:95.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!