TADIĆ SE NIJE RADOVAO: Srbin zatresao mrežu, a Ajaksu i Liga Evrope visila o koncu

Novosti online

28. 05. 2023. u 16:59

DUŠAN Tadić trese mreže, ali je malo nedostajalo da Ajaks izvisi i za Ligu Evrope. "Kopljanici" su poraženi od Tventea kao gosti rezultatom 3:1 u okviru poslednjeg kola holandske Eredivizije.

ТАДИЋ СЕ НИЈЕ РАДОВАО: Србин затресао мрежу, а Ајаксу и Лига Европе висила о концу

FOTO> EPA

Tim iz Amsterdama porazom je okončao sezonu za zaborav u domaćem šampionatu. Ostali su bez titule, završili na trećoj poziciji, tako će naredne godine igrati u Ligi Evrope.

Ajaks je do vođstva došao u prvom poluvremenu, igrao se 31. minut kada je kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić iskoristio dodavanje Brobija i smireno loptu preko golmana prebacio u gol.

Srbin se nije radovao pogotku protiv svog bivšeg kluba.

Usledio je žestok odgovor i preokret Tventea u drugom poluvremenu.

Domaćin je okrenuo rezultat u svoju korist u razmaku od samo pet minuta, već u prvom napadu u drugom poluvremenu pogodio je Ugalde, da bi se pet minuta kasnije u strelce upisao i Pleguezelo.

Konačan rezultat postavio je Černi u 75. minutu, a treba istaći i to da se Ajaks provukao jer je AZ Alkmar izgubio od PSV-a, što nije bilo dovoljno za mesto u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!