ZVEZDAN TERZIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Važne reči direktora Zvezde na kraju istorijske sezone

Tanjug

26. 05. 2023. u 15:56

Zadovoljstvo je ono što preovladava dan posle istorijske treće duple krune u nizu. Zvezda nastavlja da obara rekorde i podiže standarde u svakom smislu te reči, od kvaliteta samog fudbala do rezultata na terenu i uveliko već razmišljamo o takmičenju u Ligi šampiona, rekao je danas generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ ПОСЛАО МОЋНУ ПОРУКУ: Важне речи директора Звезде на крају историјске сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je sinoć u finalu Kupa posle preokreta savladala Čukarički i osvojila treću uzastopnu duplu krunu.

- Želim da se zahvalim igračima na fenomenalnom odnosu tokom cele sezone i stručnom štabu na posvećenom radu, a Milošu Milojeviću zato što se pokazao kao pravi vojnik Crvene zvezde i zaslužio je da ima duplu krunu. Iza nas je istorijska sezona, moramo da budemo ponosni na postignute rezultate, istakao je Terzić.

Velike promene su se desile krajem avgusta, ekipa je morala da se prilagodi drugačijoj filozofiji novog šefa stručnog štaba. U tim momentima su pokazali koliko vrede, zajedništvo i zašto su već godinama dominantni u Srbiji, dodao je on.

M. Vukadinović

- Primarni ciljevi su bili osvajanje nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije, ostvarili smo ih i to izuzetno ubedljivo. Ceo klub je pokazao, kao i igrači da smo iz godine u godinu na višem nivou i verujem da će baš zbog toga mnogo publike doći da pozdravi ovu ekipu u finalnom meču u nedelju.

Crvena zvezda je prva u Evropi obezbedila grupnu fazu Lige šampiona, moramo da budemo svesni veličine tog uspeha, naglasio je Terzić.

- Na navijačima je da dođu u nedelju i pozdrave šampione, koje će sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Zahvalio bih se i svojim najbližim saradnicima, nas naporan rad tek očekuje sa željom da navijači budu u septembru ponosni na ekipu koja će Zvezdu predstavljati u Evropi, poručio je Terzić.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina