"NONSENS": Oglasili se iz Kolubare posle izbacivanja iz Superlige

Novosti online

24. 05. 2023. u 09:37

Fudbalski klub Kolubara se oglasio saopštenjem za javnost posle odluke Disciplinske komisije FSS da im oduzme devet bodova zbog nameštanja utakmica.

НОНСЕНС: Огласили се из Колубаре после избацивања из Суперлиге

FOTO: FK Partizan/Sandić foto

Klub iz Lazarevca je posle ove odluke pao na poslednje mesto Superlige Srbije i nema matematičke šanse da izbori opstanak u elitnom rangu.

- Fudbalski klub Kolubara bi se najradije suzdržao od komentarisanja prvostepenog disciplinskog organa, poput onog što rade pojedini zli jezici i naši oponenti na sportskom terenu, kako se naš stav ne bi protumačio kao pritisak na drugostepenu komisiju. Međutim, doneta odluka je pravni nonsens s obzirom na to da je UEFA polemisala o mogućoj zloupotrebi, a nepovoljna odluka po FK Kolubara je doneta i usled nedostatka dokaza. Dakle, prvostepeni organ je izrekao kaznu bez ikakvog obrazloženja.

Nekome očigledno smeta naš status superligaša, a šteta se nanosi kako našem gradu, tako i momcima koji su pošteno znojili dres Kolubare cele sezone.

Žalbu ćemo uložiti uz nadu da će se pravna odluka preinačiti i biti pravedno donesena – navodi se u saopštenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju