Holandu zbog popularnosti promenjen život: ''Ne mogu više normalno da živim''

Novosti online

23. 05. 2023. u 13:55

Fudbaler Mančester sitija i norveški reprezentativac Erling Holand izjavio je da zbog svoje popularnosti ne može više normalno da živi, prenosi norveški sajt VG.

Холанду због популарности промењен живот: Не могу више нормално да живим

FOTO: EPA

Holand je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra. On je za "građane" ove sezone postigao 52 gola na 50 mečeva.

- Ne mogu više normalno da živim. Teško mi je da radim najobičnije stvari, ali takav je moj život. Neću da se žalim. Pokušavam da budem ono što jesam svaki dan i da se okružim dobrim, iskrenim, pristojnim ljudima. Mislim da je to ključno. Tako sam složio život, a za ovo ostalo ne marim - rekao je Holand.

Norveški fudbaler je istakao da nikada ne gleda reprize svojih mečeva.

- Gledam dosta fudbala u slobodno vreme, ali ne gledam reprize svojih utakmica. Dosta ljudi to radi, ali ja ne verujem u to. Mislim da bih onda previše razmišljao o svojoj igri, što po meni nije dobro - zaključio je Holand.

BONUS VIDEO: Milojević: Koliko smo uložili toliko i dobili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna