"Oće neko na basket?" Nikola Jokić govorio o čuvenoj rečenici i otkrio zašto je obrisao društvene mreže

Novosti online

23. 05. 2023. u 08:40

Nikola Jokić je ovog jutra glavna tema svetskih medija, nakon što je sa Denverom izborio plasman u veliko NBA finale.

Оће неко на баскет? Никола Јокић говорио о чувеној реченици и открио зашто је обрисао друштвене мреже

Foto: Printskrin

Srbin je počistio Lejkerse i svi se utrkuju da uzmu autogram, izjavu ili bilo šta od momka iz Sombora, koji je pre malo više od decenije sakupljao saigrače i protivnike po društvenim mrežama.

Naime, tada 15-godišnji Nikola Jokić je objavio status na Fejsbuku koji će ga pratiti tokom cele karijere.

- Oće neko na basket - pisalo je u statusu tada simpatičnog "bucka" iz Sombora, koji je i na današnjoj konferenciji za medije pričao o kultnoj rečenici.

Foto: Printskrin

 

- Znate li koliko je sada teško naći nekoga da igraš basket? Sećam se dana kada si morao da ideš kući čim izgubiš jedan meč. A sada je jako teško naći šest momaka, jer mi igramo tri na tri. To se nije promenilo kod mene i ako neko hoće da igra, neka me zove - rekao je Jokić posle osvajanja Zapadne konferencije.

Novinare je zanimalo zašto je izbrisao društvene mreže.

- To je samo gubljenje vremena - pojasnio je Jokić u jednoj rečenici nakon što je najpre govorio o sebi kao tom klincu sa basketa.

Podsećanja radi, Jokić je u NBA stigao 2015. godine, a kako je otkrio pre nekoliko dana, nije mu baš bilo dobro. Rekao je sebi "bokte, di sam ja ovo došao". Sve posle toga je istorija. Istina, bilo je onih koji nisu verovali, koji su se pitali kako će "bucko" iz Srbije uspeti u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Ali Džoker je uništavao rivale i "neverne Tome". Postao je najbolji, bacio je Ameriku u trans košarkaškom inteligencijom, magijom koju izvodi na parketu, pa im ni danas nije jasno kako radi neke stvari. Pitaju se da li je sa ove planete, a šta će tek reći ako osvoji prsten...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!