"SVE DOLAZI IZ GLAVE": Kvinsi Menig o Partizanovoj turbulentnoj sezoni

Novosti online

15. 05. 2023. u 10:50

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je danas da su igrači "crno-belih" svesni da su ove sezone morali da ostvare bolje rezultate u Superligi Srbije.

СВЕ ДОЛАЗИ ИЗ ГЛАВЕ: Квинси Мениг о Партизановој турбулентној сезони

FOTO: Fk Partizan

Partizan je sinoć u Beogradu pobedio kragujevački Radnički 2:1 u 35. kolu Superlige Srbije. "Crno-beli" se nalaze na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa SLS.

"Sada smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice - prvu sa Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli. Međutim, mi moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo mi igrati", rekao je Menig, prenosi zvanični sajt kluba.

On je odgovorio na pitanje u čemu je bio problem poslednjih meseci.

"Sve dolazi iz glave, jer je fudbalu sve u samopouzdanju. Ako se osećaš dobro, ti ćeš dobro i igrati. Ako se loše osećaš, to se vidi na terenu...", rekao je Menig.

Fudbaler Partizana je istakao da u timu vlada dobra atmosfera.

"Sada je zaista dobra atmosfera u timu, čim smo se malo vratili. Moramo da privedemo sezonu do kraja kako treba i onda da dobro počnemo novu sezonu", istakao je Menig.

On je istakao da ostaje veliki žal za propuštenim šansama.

"Kako da ne, svesni smo svega. Znamo da smo mogli mnogo bolje, jer se sada borimo za treće ili četvrto mesto, a Partizan se uvek borio da bude minimum egal sa 'večitim' rivalom. Ove godine je tako, sledeće se vraćamo jači", zaključio je Menig.

Partizan će u narednom kolu SLS gostovati ekipi Vojvodine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili