SLOGA DOČEKUJE REAL: Komšijski derbi na Gradskom stadionu u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

12. 05. 2023. u 12:43

Utakmicama 26. kola predstojećeg vikenda nastavlja se prvenstvena trka za bodove na fudbalskim terenima Srpske lige „Zapad“.

СЛОГА ДОЧЕКУЈЕ РЕАЛ: Комшијски дерби на Градском стадиону у Краљеву

G.Šljivić

Komšijski derbi na Gradskom stadionu u Kraljevu, sutra od 16.30, odigraće domaća Sloga i Real, ne „kraljevski“ iz Madrida, već iz obližnjih Podunavaca nadomak Vrnjačke Banje.

Bodovi iz ovog meča Kraljevčanima su neophodni pošto se sa 23 osvojena boda, uz učinak od četiri pobede, devet remija i 12 poraza, nalaze na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli i do kraja prvenstva strepeće za opstanak u srpskoligaškom društvu. Gosti su, s druge strane, mnogo bezbrižniji jer su na svoj saldo upisali 29 bodova, sa osam pobeda, pet remija i takođe 12 poraza, i trenutno su u bezbednoj zoni na 10. mestu.

U sva tri međusobna srpskoligaška duela komšijski rivali podelili su bodove, a meč u Podunavcima u prvom delu sezone završen je 1:1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)