ZVEZDA IMA NOVOG TEHNIČKOG DIREKTORA: Nekadašnji reprezentativac Nemačke sklapa crveno-beli tim za Ligu šampiona

Novosti online

17. 04. 2023. u 11:42

CRVENA zvezda je praktično osvojila šampionsku titulu, samo bod ih deli od odbrane pehara i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

ЗВЕЗДА ИМА НОВОГ ТЕХНИЧКОГ ДИРЕКТОРА: Некадашњи репрезентативац Немачке склапа црвено-бели тим за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli polako sklapaju tim za naredno leto, a pre igračkog kadra na "Marakani" su odluli da ojačaju i druge sektore.

Kako otkriva MaxBet sport Zvezda  od nedavno ima novog tehničkog direktora. Izbor je pao na Marka Marina, koji je do sada obavljao ulogu šefa skauting službe.

Uloga je važnija i odgovornija za bivšeg igrača kluba iz Ljutice Bogdana.

Upravo će nekadašnji reprezentativac Nemačke zajedno sa sportskim sektorom imati ingerencije za sklapanje tima u predstojećem prelaznom roku.

FOTO: N. Paraušić

 

Crvena zvezda pravi tim za Ligu šampiona, prati se desetak kandidata. Većini potencijalnih pojačanja ističu ugovori, kao i Stameniću (Kopenhagen) i Olajiniki (Slavija Prag) sa kojima su potpisani ugovori u januaru.

Okosnica ekipe treba da ostane na okupu i deo budžeta treba da se obezbedi eventualnom prodajom Strahinje Erakovića i Stefana Mitrovića. Još neki će da dobijui dozvolu za promenu kluba uz obeštećenje.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu