"TO JE TAJNA INFORMACIJA!" Fudbaler Crvene zvezde u "procepu"

Novosti online

15. 04. 2023. u 22:50

FK Crvena zvezda grabi ka tituli prvaka, Liga šampiona (i to direktan plasman u grupnu fazu) je na dohvat ruke, pa postaje sve zanimljivija situacija oko igrača koji bi mogli da napuste klub s Marakane.

ТО ЈЕ ТАЈНА ИНФОРМАЦИЈА! Фудбалер Црвене звезде у процепу

FOTO: M. Vukadinović

Kao jedan od takvih se minuth spominjao Rus Jegor Prucev.

I, da se dobar glas daleko čuje, a pričalo se o interesovanju stranih klubova za njegove usluge, svedoči i intervju koji je u Rusiji dao njegov otac, Igor:

- Ne bih smeo ništa da kažem o klubovima koji pokazuju interesovanje za mog sina. To je tajna informacija. Sa druge strane, u Crvenoj zvezdi ima dosta konkurencije, on se adaptirao, fizički je spreman. Trener je počeo da mu ukazuje šansu, veruje mu. Nadam se da će se u bližoj budućnosti pokazati u još boljem svetlu, ali i je i za sada sve poztivno. Dobije priliku da igra u takmičarskim utakmicama i to je najvažnija stvar - istakao je Prucev stariji za "Metarejtings".

Jegor Prucev / FOTO: FK Crvena zvezda

On je otkrio i da njegovom sinu nije lako da odluči "šta dalje".

- Biće sigurno primamljivih ponuda iz drugih klubova i onda ćemo morati da donosimo neke odulke. A teško je bilo šta predvideti. Da, postoji interesovanje iz inostranstva, ali postoji istovremeno i kod njega želja da se dokaže u Crvenoj zvezdi. Sve će zavisti od pozicije samog kluba, ali i od ponuda, uslova... zaključio je otac Jegora Pruceva.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)