BRUTALNA KAZNA ZA SRBINA - GLAVNA TEMA: Brazilac stao u odbranu Aleksandra Mitrovića

Novosti online

10. 04. 2023. u 21:58

FUDBALER Fulama Vilijan razočaran je zbog odluke da se Aleksandar Mitrović kazni osam utakmica i na taj način praktično okonča ovu sezonu.

БРУТАЛНА КАЗНА ЗА СРБИНА - ГЛАВНА ТЕМА: Бразилац стао у одбрану Александра Митровића

FOTO: AP/Tanjug

Kao što je poznato, srpski napadač je tokom utakmice četvrtfinala FA kupa Engleske protiv Mančester junajteda bio nezadovoljan odlukom sudije. On je tom prilikom odgunruo arbitra i dobio veoma veliku kaznu.

Sada se povodom cele situacije oglasio njegov saigrač, Brazilac Vilijan.

- Nije da je napao sudiju, bilo je to u žaru borbe. Nije ga udario, možda je mogao da dobije tri ili četiri utakmice, ali ovo je zaista previše i potpuno neopravdano. Mančester junajted je veliki klub, ali mi smo kontrolisali situaciju, trebalo je da im damo tri gola. Kada sam video da gleda VAR znao sam da će promeniti odluku, nisam namerno igrao rukom, bila je uz telo. Očekivao sam žuti, crveni me je zaprepastio - rekao je Vilijan.

Podsetimo, Mitrović je ove sezone u Premijer ligi odigrao 21 utakmicu i postigao je 11 golova. Fulam je trenutno 10. na tabeli sa 39 bodova, ali je u seriji od četiri vezana poraza.

BONUS VIDEO: SPEKTAKULARAN GOL ZVEZDE: Kako su samo crveno-beli poveli protiv Radničkog...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a