NEVEROVATNO! "Marakana" zaključana, ali "delije" ostavile poruku koja će da razbesni sve u FIFA, a oduševi Republiku Srpsku

Novosti online

10. 04. 2023. u 17:39 >> 18:52

STADION "Rajko Mitić" ovog ponedeljka je zatvoren za sve navijače tokom meča Crvena zvezda - Radnički Kragujevac, ali Zvezdine pristalice potrudile su se da se o njima priča baš zbog dešavanja na ovoj utakmici.

НЕВЕРОВАТНО! Маракана закључана, али делије оставиле поруку која ће да разбесни све у ФИФА, а одушеви Републику Српску

foto: EPA

Podsetimo, Zvezda igra pred zaključanim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog incidenata koji su se dogodili tokom meča 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara (5:1).

Disciplinska komisija FSS-a je odluku o ovoj kazni donela na sednici održanoj u četvrtak na preporuku FIFA. Svetska kuća fudbala je, naime, dobila prijavu od strane organizacije FARE, kako je to prošle sedmice potvrđeno je "Novostima" iz izvora bliskih klubu.

Nezvanično, razlog za kažnjavanje srpskog šampiona su bili povici sa tribina - "Ratko Mladić".

Odluka FIFA, koju je u delo sproveo FSS, nije naišla na "skrštene ruke" Zvezdinih pristalica.

Naime, "delije" su na krajnje originalan način odreagovale:

Zvezdini navijači su na istočnoj tribini, na kojoj je stolicama plave boje bilo ispisano ime glavnog sponzora crveno-belih, "Gazprom", uspeli da "sakriju" pet slova i da ostave samo "R" i "M", što su i inicijali za FIFA "spornog" generala.

Evo i kako izgleda istočna tribina posle intervencije "delija", koje su na ogradi okačili i stih iz pesme Baje Malog Knindže, "Pevaj Srbijo, kad ti se plače!", a koja govori o "zemlji junaka, zemlji bitaka".

Podsetimo, prenos utakmice Crvena zvezda - Radnički 1923 možete da pratite uživo uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)