PREDSEDNIK VUČIĆ POHVALIO TERZIĆA I ZVEZDU: "Čestitam majstore, pokazao si šta je prioritet kluba"

Novosti online

01. 04. 2023. u 22:00

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vućić u današnjem obraćanju pohvalio je upravu FK Crvena zvezda zbog uplate poreskih obaveza.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОХВАЛИО ТЕРЗИЋА И ЗВЕЗДУ: Честитам мајсторе, показао си шта је приоритет клуба

Foto: Tanjug

Klub iz Ljutice Bogdana platio je od decembra 2022. do marta 2023. 13.000.000 evra poreza državi Srbiji. Generlani direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tada je izjavio da je plaćanje poreza svojoj državi najveći dokaz patriotizma.

- FK Crvena zvezda stoji finansijski mnogo bolje od FK Partizan. Da sad ljudi ne bi lupali gluposti da je to zahvaljujući meni - nije. Pozdravljam odgovoran odnos FK Crvena zvezda. FK Crvena zvezda je platila 7.3 miliona evra poreskog duga i onda neznalice kažu, ne razumeju šta je država - kako je platio, uzeo pozajmicu - kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i nastavio:

- Mene kao predstavnika države zanima da li je država dobila svoje pare. Država je od Zvezde dobila pare, a šta mene briga od koga je klub pozajmio? Da li će Zvezda to da vrati sad kad dobije pare od Lige šampiona, pretpostavljam da mora i hoće.

Pomenuo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

- Kažu - Terzić pozajmio? Čestitam majstore, uplatio si državi! Hvala što si pokazao da je to prioritet FK Crvena zvezda, a ne da država bude poslednja rupa na svirali, jer ćemo da je ucenimo navijanjem. Zvezda je predstavljala Srbiju u Evropi, nekad uspešno, nekad manje uspešno i imali su podršku i želim im mnogo sreće u Ligi šampiona - poručio je Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (53)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta