POLUVREME IZ SNOVA SITIJA: Mančester "razbio" Liverpul

A. I.

01. 04. 2023. u 15:24

FUDBALERI Mančester sitija ubedljivo su savladali Liverpul u 29. kolu Premijer lige Engleske.

ПОЛУВРЕМЕ ИЗ СНОВА СИТИЈА: Манчестер разбио Ливерпул

FOTO: Tanjug/AP

Praznik fudbala, baš kao i svaki put kada se Siti i Liverpul sastaju u Premijer ligi. Utakmica je počela obećavajuće za domaći sastav. Već u 15. minutu odličnu šansu imao je Rijad Marez. Iz prekida je šutirao kraj stative.

Samo dva minuta kasnije Mohamed Salah kaznio je domaćina. Egipćanin je ostao usamljen u šesnaestercu i mirno poslao loptu pod prečku, a Ederson je bio nemoćan.

FOTO: Tanjug/AP

Zainatio se posle Siti. Igrao se 27. minut kada su plavci poravnali rezultat Hulijan Alvarez je dodavanje Džeka Griliša pretvorio u pogodak.

Odmah na startu drugog perioda igre "građani" su došli do kompletnog preokreta. Rijad Marez je odlično probio u šesnaestercu rivala, a Kevin de Brujne doneo je preokret četi Pepa Gvardiole.

Nisu se tu zaustavili igrači mančesterskog tima, već je Ilgak Gundogan u 53. minutu nakon odbitka još jednom zatresao mrežu Alisona. Asistent prvog gola Džek Griliš je iskoristio dodavanje Kevina de Brujnea da postavi konačnih 4:1.

Siti je nakon ovog meča ostao na drugom mestu sa 64 bodova, pet manje od prvoplasiranog Arsenala, a Liverpul šesti, sa 42 boda poziciju iza Njukasla koji ima 47 bodova 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024