"DA LI JE KOSTIĆ LJUT ZBOG KAPITENSKE TRAKE"? Piksija šokiralo pitanje novinara o Filipovom nezadovoljstvu

Novosti online

28. 03. 2023. u 08:15

Fudbalska reprezentacija Srbije je uz dosta poteškoća slavila u Podgorici protiv Crne Gore, na meču na kome nije nastupio Filip Kostić.

ДА ЛИ ЈЕ КОСТИЋ ЉУТ ЗБОГ КАПИТЕНСКЕ ТРАКЕ? Пиксија шокирало питање новинара о Филиповом незадовољству

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od najpouzdanijih "orlova" u poslednje vreme, koji je blistave partije iz Frankfurta preneo u Juventus i bio asistent za vodeći gol protiv Litvanije 24. marta, nije otputovao u Crnu Goru, prema prvim informacijama zbog povrede tetive.

Međutim, kada je selektor Dragan Stojković na konferenciji za medije dobio pitanje da li je nešto drugo uzrok Kostićevog izostanka, povredu nije ni pomenuo.

Naime, Piksi je upitan da li je Kostić odbio da igra jer nije dobio kapitensku traku protiv Litvanije, kada je Dušan Tadić izlazio iz igre.

- Prvi put to čujem, stvarno, pričaću sa njim kad bude došao da mi objasni, ako je istina. Ali to je potpuno nebitno, nemojte praviti od tih stvari... Kapiten izlazi ili desi se, Tadić, Mitrović... Taj prvi koji je najbliži uzima traku. Bar meni to ne znači ništa. Ali dobro, daćemo Kostiću, ako mu je toliko stalo. Nikakav problem. Vrlo rado - rekao je Piksi.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)