SELEKTOR CRNE GORE NAŠAO ALIBI U SUDIJI: "Simpatično je da Francuz treći put čini ovakve stvari"

Novosti online

28. 03. 2023. u 01:39

FUDBALSKA reprezentacija Srbije savladala je večeras Crnu Goru u Podgorici 2:0 (0:0) u utakmici drugog kola G grupe kvalifikacija za EURO 2024. godine. Nakon meča novinarima se obratio i selektor poraženog tima Miodrag Radulović.

СЕЛЕКТОР ЦРНЕ ГОРЕ НАШАО АЛИБИ У СУДИЈИ: Симпатично је да Француз трећи пут чини овакве ствари

Foto: N.Paraušić

Bez želje da imenuje, oštricu kritike usmerio je ka glavnom sudiji Klementu Turpanu.

- Posle ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dve šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike - započeo je odmah posle meča Crna Gora - Srbija, a prenele podgoričke Vijesti.

- U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali nažalost, imali smo dve iznuđene izmene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a videćete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju - rekao je Radulović aludirajući valjda na neku neregularnost (iako sudija posle konsultacija sa kolegama iz VAR sobe nije ni išao da gleda snimak).

Ipak, selektor "sokolova" vidi i nešto pozitivno u porazu.

- Protiv najvećeg favorita u grupi smo odigrali ovako, to je ono što hrabri. Drugi gol smo primili kad smo svi otišli napred, pokušali da izjednačimo... Čestitam momcima na izvanrednoj igri i taktičkoj disciplini. Rezultat je 0:2, ali ova ekipa je pokazala da ima veliku perspektivu i da imamo čemu da se nadamo u ovim kvalifikacijama - zaključio je Radulović.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju