STRAHINJA PAVLOVIĆ POŽELEO SREĆU CRNOGORCIMA: ''Pokazali su da su kvalitetna ekipa i imaju velike šanse da se plasiraju na prvenstvo''

Novosti online

27. 03. 2023. u 23:26 >> 23:28

Srbija je upisala tri boda pobedivši Crnu Goru sa 2:0 a svoje mišljenje izneo je nekadašnji štoper Partizana Strahinja Pavlović.

СТРАХИЊА ПАВЛОВИЋ ПОЖЕЛЕО СРЕЋУ ЦРНОГОРЦИМА: Показали су да су квалитетна екипа и имају велике шансе да се пласирају на првенство

FOTO: N. Paraušić

Jedan od najboljih aktera utakmice bio je Strahinja Pavlović.

- Osećaj je fenomenalan. Jako teško gostovanje, namučili smo se dosta, ali tri boda su bitna. Imali su dobrih situacija, ali uspeli smo da ne primimo gol i vrlo nam znači - rekao je Pavlović.

Da li je Srbija očekivala ovako snažan otpor i “pakao” na terenu?

- Očekivali smo ovo i maksimalno smo se fokusirali. Pokazali su da su kvalitetna ekipa i imaju velike šanse da se plasiraju na prvenstvo. Želim im mnogo sreće - poručio je Pavlović.

BONUS VIDEO: SRBI "ZAPALILI" PODGORICU: Potpuna euforija uoči meča kvalifikacija za Euro 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda