NAPADAČ CRNE GORE PRED MEČ SA SRBIJOM: ''Poštujemo ih, ali najviše cenimo sebe''

Novosti online

26. 03. 2023. u 13:34

Fudbaleri Crne Gore dočekaće sutra reprezentaciju Srbije u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Napadač domaćih je izneo mišljenje u vezi sutrašnjeg meča.

НАПАДАЧ ЦРНЕ ГОРЕ ПРЕД МЕЧ СА СРБИЈОМ: Поштујемо их, али највише ценимо себе

FOTO: EPA

Svoja očekivanja izneo je Stefan Mugoša, napadač Crnogoraca.

– Čeka nas novi izazov, ali prvo da se oporavimo i da probamo da nastavimo pobednički niz. Sigurno da će biti mnogo teže nego u Bugarskoj, jer Srbija ima kvalitetnu reprezentaciju. Ipak, niko nije nepobediv i nema straha, ovo je utakmica kao i svaka druga. – započeo je Mugoša, prenose Vijesti.

Istakao je da je Srbija ozbiljna reprezentacija i da ih izuzetno poštuju.

– Srbija je pokazala da je ozbiljna reprezentacija, naročito u Ligi nacija. Poštujemo je, ali najviše cenimo sebe. Nadam se da ćemo dobiti vetar u leđa od navijača i da ćemo doći do željenog rezultata. – kazao je fudbaler japanskog Visel Kobea, gde svlačionicu deli sa čuvenim Andresom Inijestom.

Dueli Crne Gore i Srbije uvek donose i određeni naboj. Ipak, Stefan očekuje najsportskiju moguću podršku.

– Očekujemo najsportskiju moguću podršku. Nema druge priče, osim sportske. Srbija ima igrače kao što su Vlahović, Tadić, Mitrović, Kostić… To su fenomenalni fudbaleri, ali imamo i mi kvalitete. Možemo da igramo sa svima, to smo pokazali ranije protiv Turske, Holandije, Rumunije. Poštujemo ih, ali ne damo na sebe. – zaključio je Mugoša.

BONUS VIDEO: Ćurkoviću nagrada „Mihajlo Andrejević – Andrejka”

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba