DUŠAN TADIĆ: Igramo bratsku utakmicu, protiv Crnogoraca

Novosti online

24. 03. 2023. u 23:11

FUDBALSKA reprezentacija Srbije slavila je 2:0 protiv Litvanije. Dušan Vlahović i Tadić obeležili su meč, a nakon duela izneli svoja zapažanja, a ujedno najavili naredni meč protiv Crne Gore.

ДУШАН ТАДИЋ: Играмо братску утакмицу, против Црногораца

FOTO: M.Vukadinovic

Dušan Tadić zadovoljan je igrom Srbije večeras.

Bitno je da smo počeli pobedom. Dobro je da smo zadržali "nulu". Uvek želimo da postignemo još golova. Bilo je situacija u kojima je trebalo da ide brže lopta. Želeli smo da budemo bolji. Imamo šta da popravimo.

Najavio je i naredni meč.

- Protiv Crne Gore igramo bratsku utakmicu, protiv naše braće. Imaju par odličnih igrača. Očekujem lepu utakmicu, rekao je Tadić.

Napadač Juventusa nakon meča dao je analizu duela.

- Jako teška utakmica protiv jednog dobrog protivnika. Izašli smo sa željom da pobedimo i dominiramo. Dobro je što smo pobedom otvorili kvalifikacije. To je selektor od nas i tražio. zahvalio bih sjajnim navijačima koji su bili neverovatni. nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo i ostvarimo naš cilj

Naredni protivnik je Crna Gora.

- Znamo šta nas čeka. Okrenuti smo toj utakmici i skoncentrisani na nju. Najvažnije je da odmorimo i napunimo baterije. Crna Gora je reprezentacija sa dobrim igračima, neće nam biti lako, rekao je Dušan Vlahović.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŽELIM DA KAŽEM ŠTA MI JE NA SRCU: Igor Duljaj emotivno govorio o sinu Dejana Stankovića