KRISTIJANO RONALDO KAO U NAJBOLJIM DANIMA! Pogledajte spektakularan gol portugalske zvezde u velikom preokretu Al Nasra (VIDEO)

Novosti online

18. 03. 2023. u 21:21

KRISTIJANO Ronaldo postigao je ove večeri spektakularan gol u 21. kolu šampionata saudijske arabije. Portugalac je u dresu Al Nasra podsetio na svoje najbolje dane i vremena kada je bušio mreže iz slobodnih udaraca.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО КАО У НАЈБОЉИМ ДАНИМА! Погледајте спектакуларан гол португалске звезде у великом преокрету Ал Насра (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Uprkos tome što je Al Nasr bio favorit oni su tek u 79. minutu došli do 1:1, nakon što je ekipa BHE povela u 26. I onda, magija, slobodnjak preko 25 metara, Ronaldo hvata zalet, raspalio je po lopti i sjajno pogodio.

Često osporavan da uopšte nije majstor za slobodne udarce, ali je Portugalac večeras mnogima začepio usta.

Al Sudani je potom isključen kod gostiju, pa su Ronaldo i saigrači odmah krenuli po preokret.

Već u 84. minutu je dosuđen penal, a Taliska je preuzeo odgovornost i sigurno pogodio za veliko slavlje domaćih koji su došli do pobede.

TABELA LIGE SAUDIJSKE ARABIJA

Al Nasr zaostaje četiri boda za vodećim Al-Itihadom nakon nepotpunog 21. kola i svakako je ova pobeda bila od enormnog značaja.

Podsetimo, Ronaldo je u Saudijsku Arabiju došao početkom 2023. godine, nakon što je prethodno, neposredno pre početka Mundijala u Kataru, dao intervju zbog kojeg je dobio slobodne papire u Mančester junajtedu, od kojeg se na ružan način rastao.

BONUS VIDEO: DULjAJ NAKON BOLNOG PORAZA OD RADNIKA: "Sledi velika analiza, videćemo kako ćemo dalje"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade