ŠTRAJK GLAđU: Legendarni Brazilac na ivici nervnog rastrojstva u zatvoru

Novosti online

18. 03. 2023. u 19:20

DANI Alveš proživljava košmar, uživo ! Legendarni brazilski fudbalski as se već dugo nalazi u pritvoru u Barseloni jer je optužen da je silovao jednu 23-godišnju u noćnom klubu u gradu u kojem je napravio najblistavije stvari u svojoj karijeri.

ШТРАЈК ГЛАђУ: Легендарни Бразилац на ивици нервног растројства у затвору

FOTO: EPA

 Španski mediji tvrde da je Alveša u zatvoru posetila pre nekoliko dana i supruga Joana Sanc i u lice mu saopštila da je podnela zahtev za razvod braka.

Ovo je, prema navodima medija potpuno psihički razorilo Alveša koji je pre dva dana počeo štarjk glađu. On je ovaj potez najavljivao još ranije, kada je odbijen zahtev njegovog advokata da se brani sa slobode, uz određenu kauciju.

Alveš je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji fudbala. Osvojio je ukupno 43 pehara sa Barselonom, Seviljom, Juventusom, PSŽ i selekcijom Brazula za koju je igrrao čak 126 puta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!