JEDAN OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA SVETA PLANIRA NOVE TRANFER BOMBE: PSŽ dovodi Halanda za 200 miliona e

Z. Ćorović

12. 03. 2023. u 21:30

RAZOČARENjE se najbolje "leči" novim mega kupovinama. Pari Sen Žermen, jedan od največih bogataša u svetu klupskog fudbala, najavio je posle nedavne elimiacije od Bajerna u Ligi šampiona totalnu rekonstrukciju tima, a najveća "bomba" uveliko se priprema.

ЈЕДАН ОД НАЈБОГАТИЈИХ КЛУБОВА СВЕТА ПЛАНИРА НОВЕ ТРАНФЕР БОМБЕ: ПСЖ доводи Халанда за 200 милиона е

FOTO: EPA

Prema pisanju poznatog francuskog portala "Futmerkato", Parižani na prvom mestu žele da dovedu Erlinga Halanda i spremni su da plate Mančester sitiju 200 miliona evra za otkupnu klauzulu!

U obrazloženju se ističe da Haland nije zadovoljan u Sitiju. Ne odgovara mu Gvardiolin stil igre i ako PSŽ plati odštetnu klauzulu, Englezi će biti dovedeni pred svršen čin.

Pošto se očekuje da će norveški napadač tražiti približnu godišnju platu od 70 miliona evra godišnje, koliko zarađuje Kilijan Mbape, postoji problem finansijskog fer pleja, ali se navodi da će se taj problem rešiti prodajom lea Mesija i Nejmara.

Postoji i plan B - ukoliko se izjalovi Halandov transfer, "sveci" će sve snage usmeriti na angažovanje Viktora Osimena iz Napolija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)