ZDRAVKO MAMIĆ ODLUČIO DA SE U POTPUNOSTI POVUČE IZ FUDBALA: Dinamo je u svakom smislu moja prošlost

Novosti online

13. 02. 2023. u 18:10

KONTROVERZNI Zdravko Mamić je odlučio da odsvira kraj kada je u pitanju zagrebački Dinamo i hrvatski fudbal. U intervjuu za "Glas Srpske" poručio je da više nema motiva za dalje angažovanje.

ЗДРАВКО МАМИЋ ОДЛУЧИО ДА СЕ У ПОТПУНОСТИ ПОВУЧЕ ИЗ ФУДБАЛА:  Динамо је у сваком смислу моја прошлост

FOTO: Printskrin

- Putem ovog intervjua se opraštam od Dinama i hrvatskog fudbala. Da nije bilo smrti Ćire Blaževića, već bih održao konferenciju za novinare i oprostio se zvanično. U emotivnom smislu nikad neću odustati od Dinama, to je moj život, ali što se tiče mog rada i učestvovanja u bilo kakvom upravljanju, to je apsolutna prošlost. Može se tako reći. Dinamo je u smislu bilo kakvog mog rada i angažmana - prošlost.

On je naglasio da ga ništa drugo konkretno vezano za najvažniju sporednu stvar na svetu ne interesuje.

- Više se neću baviti, ne Dinamom, već fudbalom uopšte. Biću samo jedan običan navijač. U jeseni sam života. Najviše me u životu potresla Ćirina smrt. Iako mi je i otac umro, ali mislim da mi je u ovom vremenu ostavilo najveći pečat. Neke stvari koje do sada nisam dobro razumeo, nakon Ćirine smrti mislim da sam ih shvatio i moj oproštaj od fudbala je konačan - jasan je Mamić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!