KAD SE NOVAK PREPUSTI VODI: Đoković "uslikan" u Beogradu na nesvakidašnjem mestu, a navijačice su skroz oduševljene (FOTO)

Novosti online

13. 02. 2023. u 16:47

NOVAK Đoković ovih dana uživa - prvi je na najnovijoj ATP listi, stigao je do 22. grend slem trofeja osvojivši Australijan open, turnir u zemlji iz koje je prošle godine deportovan, a u Beogradu mu prija i na treninzima u sopstvenom teniskom centru, ali i nekim centrima "u blizini". A prija i njegov boravak u prestonici Srbije Noletovim navijačima. Reklo bi se, više prija navijačicama.

КАД СЕ НОВАК ПРЕПУСТИ ВОДИ: Ђоковић усликан у Београду на несвакидашњем месту, а навијачице су скроз одушевљене (ФОТО)

FOTO: Tanjug

Brojni su Novakovi susreti sa razdraganim svetom u glavnom gradu naše zemlje: ljudi mu stalno prilaze, bilo za autogram ili zajedničku fotografiju, a društvene mreže su time preplavljene otkako je najbolji teniser sveta stigao iz Melburna.

Ipak, jedna njegova fotografija, koji je sam objavio, danas je izazvala malo veću pažnju.

Nole je na njoj u bazenu, a na Instagramu ju je objavio uz reči "vodena gimnastika!".

Tu fotografiju počele su da na društvenim mrežama dele Novakove navijačice.

Neke od njih i više puta.

Novak Đoković i vodena gimnastika / Foto: Printskrin Instagram/djokernole

- Znam da sam ovo već objavila, ali iz nekog čudnog razloga ovo zaslužuje da bude objavljeno još jednom. Vodena gimnastika je, uostalom, veoma zdrava! - napisala je jedna od njih.

Među odgovorima se našlo i "Stvarno ne znam šta bi mogao da bude razlog (što opet ovu današnju Novakovu fotografiju objavljuješ), ali hvala ti".

Sve to bilo je začinjeno grafičkim prikazima namigivanja, ili očiju "punih srca", čime se obično izražava oduševljnost nečijim izgledom.

A dok se navijačice i navijači oduševljavaju Novakovom neposrednošću, Đoković bi voleo da naiđe na takav, srdačan odgovor i kod američkih vlasti.

Naime, svetski broj 1 bi da uskoro otputuje u Sjedinjene Američke Države, kako bi učestvovao na dva važna turnira. On nije igrao ni Indijan Vels ni ATP Majami prošle godine jer su na snazi bile striktne mere SAD vezane za nevakcinisane strance koji dolaze u zemlju. Sjedinjene Države bi mogle da olabave ta pravila za nevakcinisane goste 11. maja, ali... 

Taj datum je tek posle žreba za Indijan Vels, koji je 8. marta, zbog čega je Đokovićev tim zatražio od američkih vlasti da mu se dozvoli dolazak u tu državu.

Osvajač 22 grend slem titule je petostruki šampion Indijan Velsa, po čemu je izjednačen sa Rodžerom Federerom, i željno je iščekivan na turniru koji se često naziva i "petim grend slemom". Svetski broj 1 je, tokom trijumfa na turniru u Adelajdu, obelodanio želju da igra na Indijan Velsu, ali odluka nije u njegovim rukama, što je, kako su vam "Novosti" već pisale, izazvalo prilično nezadovoljstvo direktora turnira, Tomija Hasa.

Ono gde bi Đoković svakako trebalo da igra, jer za tako nešto ne postoje smetnje, je ATP Dubai 500, turnir koji počinje 27. februara.

BONUS VIDEO - Ovako je Srđan Đoković proslavio Novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)