CRVENA ZVEZDA NE STAJE: Danas pet novih potpisa na Marakani, od toga tri reprezentativca!

Novosti online

13. 02. 2023. u 15:59

FUDBALSKI klub Crvena zvezda je navikao da svoje navijače na vrlo aktivan rad kada su pojačanja u pitanju, a ovaj, zimski prelazni rok, nije izuzetak.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НЕ СТАЈЕ: Данас пет нових потписа на Маракани, од тога три репрезентативца!

FOTO: FK Crvena zvezda

U Medija centru stadiona "Rajko Mitić", ugovore sa Zvezdom produžila su dva fudbalera, dok su se tri talentovana omladinca po prvi put i zvanično obavezala na vernost crveno-belima. Sva trojica - reprezentativci susednih nam država.

Ugovore su produžili Stefan Miladinović (2005, krilni napadač) i Mateja Radonjić (2005, ofanzivni vezni), koji su i jesenas nastupali za Zvezdinu omladinsku selekciju. Miladinović je na 19 mečeva postigao pet golova i ostvario pet asistencija, dok je Radonjić na 16 mečeva pogodio gol rivala pet puta i tri puta bio asistent.

Novi profesionalci kluba s Marakane su postali Nikola Ćebić (2004, štoper), Dragan Miranović (2005, defanzivni vezni) i Nenad Krivokapić (2005, krilni napadač). 

Ćebić je u Zvezdu stigao iz banjalučkog Sport Tima, Miranović iz Zete, a Krivokapić iz podgoričke Budućnosti. Ćebić je reprezentativac Bosne i Hercegovine, dok potonja dvojica nastupaju za Crnu Goru i, kako ističu na Marakani, "nema dileme da predstavljaju svetlu budućnost Crvene zvezde".

Predsednik FK Crvena zvezda Svetzora Mijailović sa petoricom talenata kluba s Marakane / FOTO: FK Crvena zvezda


Mladim nadama aktuelnog prvaka Srbije se obratio predsednik kluba Svetozar Mijailović.

- Budućim, a sada već omladinskim asovima koji potpisuju prvi profesionalni ugovor želim da im to bude samo jedan u nizu onih koje će sklopiti, a dvojici momaka koji produžuju ugovore da kažem da su na pravom putu, čim su stručnjaci prepoznali potrebu da nastavimo saradnju u dosta ozbiljnijem odnosu prema obevezama koje će oni imati u njihovom daljem fudbalskom usavršavanju. Pošto stručnjaci u ovom trenutku nisu prisutni, o tim profesionalnim obavezama su vam dovoljno oni govorili, a ja bih samo hteo da kažem da ste na početku, da je fudbal ozbiljna i teška stvar, da se mora mnogo učiti i zalagati da bi se došlo do cilja, a to je da se od fudbala kao zanimanja može ozbiljno i dobro živeti. Čovek mora uvek da uči, ali ne samo fudbalski. Jedno je naučiti tu igru i posvetiti se njoj, ali da bi se i u toj igri uspelo, momci morate raditi na sebi, obrazovanju i usavršavanju, jer život nije jednoznačan i sva druga znanja su potrebna da bi čovek normalno u budućnosti mogao da postiže ono što svaki od nas želi. Da se uključi u život na način koji će omogućiti da ima svoje potomstvo sutra, da formira svoju porodicu i da kroz taj sportski život poznajući i druge veštine nastavi da živi i radi, ne samo u fudbalu, već i drugim lepim stvarima koje život nosi. Međutim, sve zavisi od vas, u godinama ste kad vam je porodica glavna podrška, oni su u vas uložili mnogo i žele vam da u ovom poslu, za koji ste se opredelili i uspete. Slušajte njih, učitelje, trenere. Jer svaki uspeh koji vi postignete značiće puno i trenerima, zato žele da od vas stvore najbolje moguće, da biste sutra zaigrali seniorski fudbal, za šta ste se i sami opredelili, želim vam da u tome uspete – poručio je Svetozar Mijailović.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave