MANČESTER SITI SVE DALJE OD TITULE: Totenhem bez Kontea zaustavio Erlinga Holanda! Kejn pokazao klasu i ušao u istoriju

Novosti online

05. 02. 2023. u 19:27

DERBI ovog kola Premijer lige, između Totenhema i Mančester sitija nije, barem iz ugla neutralnih navijača, opravdao očekivanja. Viđen je samo jedan gol, u režiji Harija Kejna, kojim su pevci odneli pobedu protiv aktuelnog šampiona Premijer lige.

МАНЧЕСТЕР СИТИ СВЕ ДАЉЕ ОД ТИТУЛЕ: Тотенхем без Контеа зауставио Ерлинга Холанда! Кејн показао класу и ушао у историју

FOTO: AP/Tanjug

Siti danas definitivno nije bio u podređenom položaju. Četa Pepa Gvardiole ponovo je kontrolisala posed, imala veću broj udaraca ka golu protivnika, ali nije bila dovoljno konkretna.

Izdanaka Totenhemove škole i heroj londonskog tima, još jednom je pokazao kakav je surovi finišer i u 15. minutu nemilosrdno kaznio lošu markaciju odbrane građana. Snimak gola pogledajte klikom OVDE.

Čudesni Erling Holand nije se video danas, zaista se ne pamti meč u kome je Norvežanin bio toliko bezopasan, koliko je to bio slučaj danas u Londonu. 

Sa druge strane, najubojitije igle mančesterskog tima bili su Rijad Mahrez i Hulijan Alvarez. Alžirac je u drugom poluvremenu propustio jednu priliku, a Argentinac dve.

Sve tri su bile velike, a kada se takve šanse ne iskoriste, onda je nemoguće doći i do boda, protiv ovako dobro organzovanog Totenhema. 

Treba istaći i da je Hari Kejn ovim pogotkom postao i najbolji strelac u istoriji svog tima, a Totenhem je njegovim golom ostao na poziciji pet, sa jednim bodom manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a na kome se nalazi Njukasl. Sve to bez temperamentnog stratega Antonija Kontea, koji zbog pucanja žučne kese i operacije nije bio danas sa svojim timom.

Mančester siti je ovim kiksom udaljio sebe od titule. Građani trenutno imaju pet bodova manje od vodećeg Arsenala, ali i utakmicu više. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju