VELIKI INCIDENTI! Tuča na meču Mančester junajted - Kristal palas: Igrači se hvatali za gušu, pljuštali kartoni (VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2023. u 19:14

SREDINOM drugog poluvremena na meču između Mančester junajteda i Kristal palasa viđeni su veliki incidenti i tuča. Sve je započeto nakon što je Džefri Šlup, fudbaler gostiju iz engleske prestonice, žestoko startovao nad Antonijem, a u celom haosu najgore je prošao Kazemiro, koji je dobio crveni karton.

ВЕЛИКИ ИНЦИДЕНТИ! Туча на мечу Манчестер јунајтед - Кристал палас: Играчи се хватали за гушу, пљуштали картони (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Start Džefrija Šlupa nad Antonijem izazvao je pravi haos na Old trafordu. Došlo je do guranja i žestokog sukoba, a na kraju je najveći ceh platio vezista crvenih đavola - Kazemiro, koji je dobio crveni karton.

Nakon duela Šlup i Antoni su dobili žute kartone. Došlo je do naguravanja u kojem su učestvovali gotovo svi igrači, a posebno je žestok bio Brazilac.

Nakon pregleda bilo je jasno da će Kazemiro morati van terena. Dobio je direktan crveni karton i sada mu sledi suspenzija od najmanje dve utakmice.

Interesantno je svakako da je ovaj bespotrebni crveni karton došao kod sigurnog vođstva crvenih đavola od 2:0. Kazemiro nije razmišljao i pod naletom emocija napravio je veoma  ishitren potez.

Brazliski fudbaler je poznat kao veoma prgav fudbaler. Ipak, njegova borbenost kupila je navijače junajteda i postao je miljenik "teatra snova".

Iskusnom veznjaku ovo je bio 31. meč ove sezone u dresu engleskog giganta. Igra zaista odličan fudbal i postigao je četiri gola uz šest asitencija u dosadašnjem delu sezone.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)