SAN I DALJE ŽIVI: NJukasl nakon neverovatnog starta izvukao remi

Novosti online

04. 02. 2023. u 21:05

FUDBALERI Njukasla i Vest Hem Junajteda odigrali su duel 22. kola engleske premijer lige, koji je završen rezultatom 1:1.

САН И ДАЉЕ ЖИВИ: Њукасл након невероватног старта извукао реми

Tanjug/AP

Njukals je treće mesto prepustio Manćester junajtedu, ali san "svraka" nastavlja da živi, sada su na četvrtoj poziciji, te i dalje mogu da se nadaju Ligi šampiona.

Vest Hem je sada 16. sa samo 19 bodova i na jedan bod je iznad "crte".

Njukasl je odlično počeo meč. Gol Džoa Viloka u 35. minutu meča poništen je zbog toga što je lopta ranije pre ubacivanja napustila polje.

Ipak, vođstvo je stiglo u trećem minutu. Kalum Vilson je tada izbegao ofsajd zamku i savladao Lukaša Fabijanskog - 1:0.

Kako je prvo poluvreme odmicalo, tako se Vest Hem oslobađao pritiska, uspostavljao balans na sredini terena, a onda je i on počeo da preti. Nakon nekoliko opasnih napada, došao je i pogodak za 1:1 u 32. minutu.

Rajs je izveo korner sa leve strane, a nakon velike gužve i konfuzije u redovima domaćih, lopta je stigla do Lukasa Pakete na drugoj stativi, koji se odlično snašao i iz peterca pogodio za 1:1.

U drugom poluvremenu je Njukasl konstantno pritiskao, ali nije našao put do gola "čekićara", koji nose važan bod u svojoj borbi za opstanak.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)