JUVENTUS PREGAŽEN U DERBIJU: Napoli ponizio "staru damu" i nastavio pohod ka Skudetu

Novosti online

13. 01. 2023. u 22:47

FUDBALERI Juventusa doživeli su ubedljiv poraz od Napolija rezultatom 5:1. Bio je ovo meč koji je okarakterisan kao ključni za nade "stare dame" da bi mogla da se ove godine domogne titule na Apeninima. Ipak, kada je bilo najpotrebniji, crno-beli su potpuno zakazali.

ЈУВЕНТУС ПРЕГАЖЕН У ДЕРБИЈУ: Наполи понизио стару даму и наставио поход ка Скудету

Foto: EPA

Napoli je večeras kao retko ko u proteklih 20-ak godina ponizio momke iz Torina koji su večeras na stadionu Dijego Maradona u Napulju izgledali kao amateri, posebno brazilski defanzivac Bremer.

Domaći tim u 14. minutu dolazi do prednosti. Viktor Osimen koristi odbitak u kaznenom prostoru i šalje loptu u mrežu za prednost Napolija od 1:0.

Nakon gola domaćeg tima Juventus kreće ofanzivno. Anhel Di Marija je zatresao prečku, Milik je imao dobar pokušaj, ali lopta nije htela u mrežu.

Tim Lućana Spaletija je maksimalno koristio šanse. U 39. minuti grešku Bremera koristi Osimen, upošljava Kvaratskeliju koji lagano pogađa za 2:0.

Juventus se vraća u igru u 42. minutu meča. Anhel Di Maria postiže pogodak za 2:1 i činilo se kako će ova utakmica u nastavku biti veoma uzbudljiva.

Foto: EPA

To se međutim nije desilo jer je Napoli deklasirao staru damu i u mrežu je ušlo gotovo sve što su poslali prema golu uz katastrofalnu igru odbrane Juvea.

Napoli prednost povećava u 55. minutu. Nakon ubačaja Kvartiskelije iz kornera Amir Rahmani postiže sjajan gol za prednost od 3:1.

Deset minuta kasnije četvrti gol u mrežu gostiju iz Torina.Kvaratskelija je asistent, a Osimen strelac pored uspavane odbrane za 4:1.

Tačka na ovaj meč stavljena je u 72. minutu. Elmas je pogodio za 5:1, što je na kraju bio konačan rezultat ovog susreta.

Napoli je ovom pobedom otišao na 10 bodova prednosti u odnosu na Juventus i prekinuo im je niz od sedam uzastopnih pobeda u prvenstvu.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor? 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)