PORTUGAL ZAVIJEN U CRNO: Preminuo 21-godišnji Fabio Garido pred kojim je bila velika karijera (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2022. u 13:49

VELIKA tragedija zadesila je Portugal posle vesti da je 21-godišnji Fabio Garido preminuo. Uzrok smrti omladinskog reprezentativca Portugala nije poznat.

ПОРТУГАЛ ЗАВИЈЕН У ЦРНО: Преминуо 21-годишњи Фабио Гаридо пред којим је била велика каријера (ФОТО)

FOTO: FK Bareirenze

Njegov posljednji klub Bareirense je potvrdio tragičnu vest kako je napadač rođen 2001. godine preminuo. Klub se na dirljiv način oprostio od svog talentovanog igrača.

Garido je prošao omladinske selekcije Sportinga iz Lisabona, a nakon toga je promenio nekoliko klubova. Profesionalni debi je imao u Belenensešu tokom sezone 2020/21.

- Sa velikom žalošću vas obaveštavamo da je preminuo naš igrač Fabio Garido. Fabio je bio primer svima nama, njegova radost je bila zarazna, vlasnik talenta koji je u kombinaciji sa radom bio savršen alat, način na koji su ga svi u svlačionici pazili otkriva da je danas nebo dobilo veliku zvezdu.

Fabiovoj porodici želimo puno snage u ovom trenutku i poručujemo da smo tu za sve što im treba.
Tebi dragi Fabio, hvala puno za sve što si nam ostavio! - poručili su iz kluba na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

FOTO: FK Bareirenze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade