KAKAV PEH SRPSKOG ASA: Sergej Milinković Savić ne može da veruje da mu se ovo dogodilo

Novosti online

30. 10. 2022. u 19:49

SERGEJ Milinković Savić je skroz drugačije zamišljao ovu nedelju i meč Lacio - Salernitana.

КАКАВ ПЕХ СРПСКОГ АСА: Сергеј Милинковић Савић не може да верује да му се ово догодило

Foto: AP

Imajući u vidu da posle te utakmice za njegove "nebesko-plave" sledi emotivno daleko važniji prvenstveni duel, gradski derbi s Romom, fudbalski reprezentativac Srbije je isprva bio ostavljen na klupi. A među rezervama se našao jer se mislilo da će se lako izaći na kraj sa autsajderom, te on baš "nije bio neophodan na terenu", a sve to da slučajno ne bi dobio žuti karton i, zbog onih ranijih, propustio okršaj sa "vučicom".


Međutim, planovi su bili jedno, a ono što se desilo nešto sasvim drugo.


Prvo Laciju rezultatski nije išlo kako je, kao četvrtoplasirani, želeo protiv ekipe koja je bila 12. na tabeli uoči ove utakmice 12. kola Serije A. Jeste domaćin poveo, golom Zakanjija u 41. minutu, ali je Salernitana dobru igru krunisala izjednačenjem u 51, kada je Kandreva bio precizan.


Mauricio Sari, trener Lacija, rešio je nedugo zatim da ipak ubaci Sergeja Milinkovića Savića u igru, kako bi svojim kreativnim sposobnostima u veznom redu pogurao nebesko-plave ka trijumfu.


Međutim, nedugo nakon što je "SMS" ušao umesto Luisa Alberta dobio je, na potpuno neverovatan način, žuti karton.


Naime, srpski as je vodio loptu u jednoj brzoj akciji domaćih, a igrač Salernitane, Bron, mu se našao na putu i došlo je do sudara.


Sudija Manganjelo je, na zaprepašćenje svih na Olimpijskom stadionu, pokazao Milinkoviću Saviću javnu opomenu, što znači da on neće moći da igra protiv Rome, trenutno šeste na tabeli.


Da stvari po Lacio budu još gore, Salernitana je ne samo izjednačila, već i dala potom još dva gola u drugom poluvremenu, te preko Facija i Die došla do iznenađujućih 1:3.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori