HIT VIDEO: Otac Luke Jovića psuje Boga igračima: Milan Jović ima kratak fitilj

Novosti online

25. 10. 2022. u 22:04

LUKA Jović trenutno je na misiji u Firenci sa jasnim ciljem da vrati karijeru na pravi put. Sa druge strane njegov otac takođe se nalazi na jednog sportskoj misiji, a malo je poznato da je Milan Jović fudbalski trener jednog niželigaškog tima.

ХИТ ВИДЕО: Отац Луке Јовића псује Бога играчима: Милан Јовић има кратак фитиљ

FOTO: Printskrin

Radi se o ekipi iz rodnog sela srpskog golgetera, Batara, a sudeći po snimcima koji se šire društvenim mrežama njegovi izabranici ne igraju onako kako je on zamislio. Milan Jović je bio besan na svoje izabranke nakon jedne akcije, tačnije posle primljenog gola. Njegovu urnebesnu rekaciju možete videti klikom na ovaj link.

- Golmane bolan lopta ide od tebe na dva metra. Je*o vas Bog, da vas je*o u pi**u, primite gol nenormalno čoveče. Ajde ljudi moji. Napadni, izađi, napred svi. Lopta putuje 40 metara, jedan stoji, drugi gleda - vikao je Milan Jović.

Drina iz Batara koju predvodi Jović senior takmiči se u Regionalnoj ligi Republike Srpske Istok. Posle 12 odigranih mečeva imaju 19 bodova i nalaze se na osmoj poziciji. U prethodnom kolu izgubili su od ekipe Zadrugara (3:1), a Milan Jović je bio vidno ljut na svoje igrače.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja