ENGLEZI NAJAVILI "BOMBU": Aleksandar Mitrović menja Ronalda? Navijači Mančester junajteda žele Srbina na "teatru snova"

Novosti online

25. 10. 2022. u 17:55

ALEKSANDAR Mitrović dugi niz godina sa mnogo uspeha nosi dres Fulama. Mnogi smatraju da je srpski napadač odavno prerastao renome i reputaciju kluba sa obale Temze, a već godinama se spekuliše koji je to naredni stepenik u karijeri najboljeg strelca u istoriji naše nacionalne selekcije.

ЕНГЛЕЗИ НАЈАВИЛИ БОМБУ: Александар Митровић мења Роналда? Навијачи Манчестер јунајтеда желе Србина на театру снова

FOTO: Tanjug/AP

Nema dileme da bi mnogo velikane fudbalske igre želeli rasnog golgetera poput Mitra u svojim redovima. Igra nestvaro ove sezone u Premijer ligi i već je postigao devet pogodaka, pa je tako samo Hari Kejn uz Erlinga Holanda efikasniji od njega.

Mitrović je već pričao da je imao poziv da pređe u Romu i zaigra u sistemu "gospodina posebnog", Žoze Morinja, koji obožava klasične "target-mene". Deluje da bi mu italijanski stil fudbala i te kako odgovarao, međutim možda bi mogao da ostane i u Engleskoj jer ga žarko žele navijači slavnog Mančester junajteda.

Na jednom od navijačkih portala “crvenih đavola” objavljen je interesantan tekst u kome se navodi da bi Erik ten Hag trebalo da “nanišani” Aleksandra Mitrovića. U tekstu Toma Ejverija na portalu “Mančester junajted u fokusu” analitički se navodi da je holandski stručnjak već znao da “oblikuje” gabaritnije napadače poput Sebastijena Alera u Ajaksu, uz poruku da bi i Mitrović procvetao u tom slučaju na Old trafordu.

– Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg leta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane fit, tako da su napadačke opcije vrlo limitirane – navodi se u tekstu.

Navodi se i da će cena srpskog centarfora sigurno “skočiti” posle Mundijala u Kataru, a posebno uzimajući u obzir njegov nestvaran početak sezone u najjačem rangu engleskog šampionata.

– Mitrović poseduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je neverovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao sidraš i centralna tačka napada – dodaje autor dalje i podseća da bi Junajted sigurno profitirao od centaršuteva, pošto je Mitrović dokazao da je neverovatan u igri glavom, u šta će i Ten Hag moći da se uveri kada bude 13. novembra putovao na “Krejven kotidž”.

Da nije ovo samo “maštanje” jednog navijača podsećaju i bolje obavešteni novinari koji prate Mančester junajted koji su Mitrovića izdvojili kao jednu od potencijalnih meta za “crvene đavole” idućeg leta.

Biće ovo zanimljiv zimski prelazni rok u kome će interesenata biti mnogo, ali deluje da bi upravo "teatar snova" mogao da bude naredne destinacija miljenika srpske nacije.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!