NOVI UDARAC ZA SRBIJU: "Orlovi" ostaju bez vođe! Gore je nego što se očekivalo

Novosti online

25. 10. 2022. u 15:29

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije nakon neuspeha na Evrobasketu okreće se kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u pokušaju da vrati veru nacije. Verovalo se da će u tom pohodu biti jači za iskustvo i kvalitet Nemanje Bjelice, ali kako stvari stoje, popularni "profesor" neće biti na raspolaganju reprezentativnoj selekciji.

НОВИ УДАРАЦ ЗА СРБИЈУ: Орлови остају без вође! Горе је него што се очекивало

Foto arhiva VN

Bjelica zbog povrede nije mogao da nastupi za Srbiju na minulom šampionatu Evrope, a sada se ta povreda obnovila. Kako zvanično javlja Fenerbahče, klub čiji je dres ponovo obukao, stanje povrede lista je gore nego što se mislilo, pa će srpski as morati na rehabilitaciju.

To znači da će Bjelica gotovo sigurno propustiti još najmanje tri do četiri nedelje. On jeste počeo sa trenizima ponovo, međutim, na veliko razočaranje moraće još da sačeka.

Podsetimo, Bjelica se nakon osvajanja NBA lige sa Golden Stejtom vratio u redove turskog košarkaškog giganta za koji je igrao od 2013. do 2015. godine.

Te 2015. Bjelica je bio proglašen za MVP-ja Evrolige, ali i najboljeg srpskog košarkaša.

Nakon toga krenuo je put Amerike, gde je nosio dresove NBA klubova Sakramento kingsa, Majami hita i Golden Stejt voriorsa.

BONUS VIDEO: Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna