"SPREMNI DA UZMEMO ONO ŠTO ŽELIMO" Gomeš: Na istom smo nivou kao Keln

Novosti online

13. 10. 2022. u 22:51

FANTASTIČNO veče fudbalskog kluba Partizan golom je ulepšao Rikardo Gomeš, a sjajni napadač nakon meča izneo je utiske o trijumfu protiv bundesligaša.

СПРЕМНИ ДА УЗМЕМО ОНО ШТО ЖЕЛИМО Гомеш: На истом смо нивоу као Келн

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Rikardo Gomeš govorio je o velikom trijumfu Partizana nad članom Bundeslige.

- Zadovoljan sam pobedom, zaslužili smo i igrali smo veoma dobro, kako ovde, tako i u prvoj utakmici. Mislim da smo u obe utakmcie zaslužili pobedu - počeo je svoj razgovor Rikardo, da bi se potom osvrnuo i na pogodak koji je došao na startu drugog poluvremena. Za napadača je uvek bitno da postiže golove, nije bitno protiv koga. Osećate se mnogo bolje kad postignete golove. Oni dolaze iz Bundeslige, pokazali smo da smo na istom nivou kao oni - ističe Rikardo, a prenosi "Telegraf".

Smatra napadač crno-belih da je duel protiv Kelna pokazatelj koliko može Partizan.

- Znali smo da nije lako igrati protiv ovakvog tima koji dolazi iz Budneslige, pošto znamo koliko je jako takmičenje. Ali pokazali smo klasu, pokazali smo da možemo da igramo na veoma dobrom nivou. Mi imamo kvalitet u timu. Kada gurnemo sebe do limita, onda imamo ovako nešto.

Partizan je sada na korak od "evropskog proleća".

- Ovo je veoma veliki stepenik, ali imamo još dve utakmice. Nastavićemo da se borimo do kraja za to kvalifikovanje - kaže Rikardo, koji je potom izjavio i da će Partizan u naredne dve utakmice protiv Nice i Slovacka ići na pobede. Isti mentalitet, idemo na tri boda. Znamo da će biti teško, kao što su bile i ove dve. Ali sa ovakvim mentalitetom ćemo biti blizu toga da "uzmemo" ono što želimo.

Pohvalio je i atmosferu u timu.

- Uvek je najbolja kavka može biti. Tako je u poslednjim utakmicama, igramo dobro. Svi mogu videti da imamo samopouzdanje i da smo u dobrom raspoloženju. Kada pobedite, samopouzdanje je visoko, svi su srećni. Ako nekad ne pobedite, to je normalno, nekad izgledamo drugačije u svlačionici. Ali to je fudbal.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna