DA LI MVBAPE RAZUME ŠTA RADI? Legenda Francuske zatečena - Da sam na mestu Nejmara i Mesija bila bi mi "puna kapa"

Novosti online

02. 10. 2022. u 13:40

KILIJAN Mbape iz nedelje u nedelju puni sportske stranice medija, ali ne zbog bravura na terenu. As Pari Sen Žermena ponaša se na terenu kao nezadovoljni tinejdžer, a legendi francuske dosta je toga.

ДА ЛИ МВБАПЕ РАЗУМЕ ШТА РАДИ? Легенда Француске затечена - Да сам на месту Нејмара и Месија била би ми пуна капа

FOTO: Tanjug

Kilijan Mbape je tokom reprezentativne pauze dao izjavu u kojoj je rekao da mu je draže da igra za nacionalni tim nego za PSŽ.

- Ovde igram drugačije nego u klubu. Imam više slobode. U Parizu je drugačije, od mene se traži da otvaram prostor za druge, da budem "pivot", rekao je Mbape.

Stigao mu je brzo odgovor legendarnog francuskog fudbalera Emanuela Petia. Bivši reprezentativac "galskih petlova" i igrač Monaka, Arsenala, barselone i Čelsija imao je šta da mu poruči.

- Uvek se radi o istom igraču. U jednom trenutku mora to prestati. Da li je sposoban da shvati posledice svojih reči? Postoji efekat bumeranga. Reci nasamo svom treneru ako te nešto muči. Govorimo o srcu tima, a on tako iznosi informacije u javnost. Da sam na mestu Mesija i ostalih članova tima, bila bi mi puna kapa svaki put kada Mbape progovori. Sledeći korak je da ga pitaju kakav tim želi, još samo to nedostaje, rekao je iznervirani Peti.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna