SRBIJA JE OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALA: Otkriven stepen povrede Aleksandra Mitrovića

Novosti online

02. 10. 2022. u 10:23

POVREDA Aleksandra Mitrovića na meču Fulama i Njukasla zabrinula je sve u Srbiji.

СРБИЈА ЈЕ ОВО СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛА: Откривен степен повреде Александра Митровића

Foto: M.Vukadinović

Naime, najbolji strelac u istoriji naše zemlje je morao da utakmicu protiv bivšeg kluba sa "Sent Džejms parka" napusti već u 37. minutu sa bolnom grimasom na licu.

Strahovali su svi u Londonu, ali i pristalice “orlova” da Aleksandra Mitrovića ne čeka duža pauza. Ipak, kako otkriva MaxBet sport, sjani golgeter je dobio ponovo jak udarac u isti zglob, koji ga je već boleo tokom reprezentativnog okupljanja. Odluka lekarske ekipe Fulama je mirovanje do ponedeljka kada sledi snimanje.

Na sreću, otok nije veliki i ako sve bude u redu sa ligamentima napadač će imati pauzu od sedam do deset dana. Krenuće se čim se ustanovi stepen povrede sa savremenim terapijama i vežbama i ubrzo bi trebali Mitrovića opet da gledamo na terenu. Sragan Stojković Piksi i Srbija nisu ugroženi.

Podsećamo, najbolji strelac Srbije je u subotu imao razlog da bude srećan pošto je po treći put postao otac, pa verovatno je povredu stavio u drugi plan, pogotovo što nije teže prirode.

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)