NATHO UZ "ORLOVE": Partizanov Izraelac svim srcem stao uz Srbiju, pa dao prognozu koja će se svideti svima u našoj zemlji (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2022. u 15:46

VEZNI fudbaler Partizana i kapiten fudbalske reprezentacije Izraela Bibras Natho izjavio je u Partizanovom podkastu da će navijati za Srbiju na Mundijalu u Kataru i da ga ne bi iznenadilo da ekipa koju predvodi selektor Dragan Stojković Piksi dođe i do polufinala SP.

НАТХО УЗ ОРЛОВЕ: Партизанов Израелац свим срцем стао уз Србију, па дао прогнозу која ће се свидети свима у нашој земљи (ВИДЕО)

Foto M. Vukadinović

- Navijaču za Srbiju, to pitanje se ne postavlja. Biće velika borba za drugo mesto u grupi, ali je Srbija u prednosti u odnosu na Švajcarsku i Kamerun, ima bolje igrače. Na završnom turniru jedna utakmica može sve da promenim, eventualna pobeda te lansira možda i na prvo mesto u grupi, omogućava lakšeg rivala u nokaut fazi i maltene si odmah u četvrtfinalu. Minimum koji očekujem od Srbije je da prođe grupu. Ne bih se iznenadio ako dođe do četvrtfinala, možda i blizu polufinala. Što se tiče osvajača, odavno nije bio veći broj ujednačenih selekcija, ali mi se čini da će prvak sveta postati Argentina ili Brazil - izjavio je Natho u Partizanovom podkastu.

FOTO: N. Paraušić

 

Fudbaleri Srbije takmičiće se u G grupi SP u Kataru, a rivali će im biti Brazil (24. novembra), Kamerun (28. novembra) i Švajcarska (2. decembra).

Izraelski reprezentativac osvrnuo se na predstojeći meč drugog kola D grupe Lige konferencija u kom će Partizan dočekati Nicu u Humskoj u četvrtak, 15. septembra u 21.00.

- Moramo da stavimo do znanja Francuzima da se igra u Beogradu. Jesu jaki, ali potrebno je da osete da smo i mi kvalitetni, da kažu sebi: "Ovaj tim je lud, biće teško da ga pobedimo". Kad imate uz sebe navijače, popunjen stadion, onda je teško igrati ovde. U takvim situacijama dobijamo više samopouzdanja u napadu, stičemo utisak da možemo da pobedimo - zaključio je miljenik crno-bele strane Beograda i dugogodišnji vezista "parnog valjka".

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)