NEVEROVATNO: Obični nemački navijači "presreli" huligane, krivce za krvavi haos u Francuskoj, pa im skidali fantomke da ih svi vide (VIDEO)

SKORO sat vremena je kasnio početak meča u okviru Lige konferencija između Nice i Kelna, koji se nalaze u istoj grupi sa Partizanom i Slovackom, zbog krvavog divljanja huligana, a tom prilikom je zabeležena i jedna nestvarna scena..

НЕВЕРОВАТНО: Обични немачки навијачи пресрели хулигане, кривце за крвави хаос у Француској, па им скидали фантомке да их сви виде (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, došlo je do velikog sukoba navijača na stadionu "Alijanc rivijera", koji su započeli nemački huligani.

Posle brutalnih scena, prebijanja delova i domaće i strane publike, te intervencije obezbeđenja, pa potom i policije koja je upotrebila suzavac, stvari su počele da se smiriju, ali...

Grupa nemačkih navijača koja je sve izazvala je, prilikom povratka među "svoje" - naišla na neverovatan doček:

Obične pristalie Kelna su izviždale huligane, skandirali protiv njih, a pojeidnima čak probali da skinu "fantomke", ne bi li ih policijske kamere identifikovale:

Podsetimo, hiljade navijača Kelna došli su u Nicu i najratoborniji deo njih napravio je pustoš po gradu pre početka utakmice.

Pred vama je foto-galerija tuče navijača na meču Nica - Keln, a molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od scena nasilja, da zbog krvavih detalja ovog sukoba - galeriju ne otvaraju.

Takođe, "Novosti" su vam priredile i neke od video-zapisa tuče navijača napravljenih na samom stadionu "Alijanc rivijera", a kako su i oni brutalne prirode, isto vas molimo da ih pogledate samo ako vas scene nasilja ne uznemiravaju i, uz to, niste maloletni.

Prenos neverovatnog meča Slovacko - Partizan možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BINUS VIDEO: Petrić: Momci su pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!