POGBA DEMANTUJE: "Laž je da sam platio vrača da povredi Mbapea"

Novosti online

05. 09. 2022. u 14:58

FUDBALER Juventusa i francuski reprezentativac Pol Pogba priznao je da je platio vrača da bi pomogao jednoj humanitarnoj organizaciji, a ne da bi bacio čini na napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, prenosi "Frans info".

ПОГБА ДЕМАНТУЈЕ: Лаж је да сам платио врача да повреди Мбапеа

FOTO: EPA-EFE/Robert Ghement / POOL

Pogba se nedavno našao u centru skandala u koji je uključen i njegov brat Matijas.


Organizovana grupa, koju su činili Matijas Pogba i prijatelji igrača Juventusa iz detinjstva, pokušala je da iznudi 13 miliona evra od francuskog reprezentativca, tvrdeći da ih ne podržava pošto je postao svetska fudbalska zvezda.

Pol Pogba je ceo slučaj prijavio francuskim i italijanskim vlastima. On je istražiteljima rekao da su iznuđivači želeli da ga diskredituju emitovanjem poruka u kojima je francuski fudbaler navodno tražio od vrača da baci čini na Mbapea, ali je Pol Pogba demantovao ove navode.

Francuski mediji navode da je Pol Pogba priznao da je platio vrača, ali ne da bi bacio čini na napadača Pari Sen Žermena, već da bi pomogao jednoj humanitarnoj organizaciji u Francuskoj.

"Pol je uveren da je njegov stariji brat Matijas pod pritiskom gangstera, koji žele da mu naude. On je već dva puta menjao broj mobilnog telefona u poslednjih mesec dana kako bi izbegao reketiranje", navodi izvor blizak istrazi za "Frans info".

Francuski fudbaler je priznao da je dao 100.000 evra ovoj organizovanoj grupi. Matijas Pogba je pre desetak dana na društvenim mrežama objavio da će otkriti "mnoge stvari" o svom bratu, Polovom agentu Rafaelu Pimenti i Mbapeu.

Pol Pogba se trenutno oporavlja od povrede desnog kolena i na teren bi trebalo da se vrati do kraja septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri