BUGARI POKRADENI U ZAGREBU? Fudbaleri Ludogoreca kipte od besa! "Sudija je bio njihov 12. igrač..."

Novosti online

10. 08. 2022. u 14:24

FUDBALERI Dinama iz Zagreba eliminisali su bugarski Ludogorec u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, ukupnim rezultatom 4:2.

БУГАРИ ПОКРАДЕНИ У ЗАГРЕБУ? Фудбалери Лудогореца кипте од беса! Судија је био њихов 12. играч...

FOTO: Arhiva novosti

Sinoćni revanš meč na zagrebačkom "Maksimiru" je obeležio veliki broj kontroverznih odluka, a zanimljivo i da je Ludogorec završio meč sa čak tri igrača manje, kao istinski presedan na kvalifikacionim utakmicama za najelitnije takmičenje Starog kontinenta. 

To je razbesnelo momke iz Razgrada, posebno zvezdu šampiona naših komšija, sjajnog Kirila Despodova, koji se oglasio nakon meča, i osuo paljbu po arbitrima utakmice.

- Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. U prvom poluvremenu mnogo smo toga prepustili Dinamu, pravili smo greške, ali moramo biti sretni da smo ih nadigrali čak i s igračem manje. Da je Jakub Piotrovski postigao gol za 3:3, svašta se moglo dogoditi - rekao je reprezentativac Bugarske, a potom se posebno osvrnuo na arbitražu Benoa Bastiena:

- On je bio 12. igrač Dinama. I to ne samo u Zagrebu, nego i u Razgradu. Rugaju se Ludogorecu u Evropi, u trećem koli kvalifikacija za Ligu šampiona. A mi nismo tim kojem se tako rugaš. Mislim da smo ih nadigrali u obe utakmice i da smo dali najbolje od sebe. Ponekad se stvari ne razvijaju kako želiš - dodao je Despodov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije