ZVEZDA JE ODRADILA POSAO LETA: Bivši saigrač hvali novo pojačanje crveno-belih

Novosti online

08. 08. 2022. u 19:43

NAKON dugo godina Crvena zvezda pronašla je adekvatno pojačanje na desnom beku, reč je o doskorašnjem članu Dinama iz Batumija Irakliju Azarovi , a njegov dojučerašnji saigrač u superlativu je o njemu govorio.

ЗВЕЗДА ЈЕ ОДРАДИЛА ПОСАО ЛЕТА: Бивши саиграч хвали ново појачање црвено-белих

FOTO: Profimedija

Nekadašnji saigrač Azarova, Stefan Denković je otkrio o kakvom pojačanju se radi i sigurno oduševio sve pristalice crveno-belih.

Denković smatra da je srpski šampion napravio potez leta.

- Zvezda je uradila veliku stvar. Za mene Azarovi je najbolji levi bek sa kojim sam igrao u karijeri. I ne samo to: verovatno jedan od najboljih levih bekova koje sam uživo gledao. Ima neverovatnu tehniku i brzinu. Izuzetno je brz i hitar, to mu je glavna osobina. Mnogo je napredovao u poslednje vreme. Pazite sam šta ću da vam kažem, ako nastavi da se razvija Zvezda će ga sigurno prodati u neki od vodećih klubova Liga petica - poručio je u razgovoru za Mozzart Sport Stefan Denković.

Prema snicima sa interneta vidi se da novi igrač Crvene zvezde podseća malo i na standardnog reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića. Ove sezone je skupio četiri asistencije, stalno učestvovao u napadima Dinama.

- Nadam se da mi javnost u Srbiji neće zameriti, ali za mene je Azarovi za klasu bolji igrač od Filipa Mladenovića. Samo da ga ne ureknem. Videćete šta je Zvezda uspela da dovede.

Azarovi je već osam puta nosio dres reprezentacije Gruzije, legendarni francuski reprezentativac Vili Sanjol ima veliko poverenje u njega.

- Standardan je A reprezentativac. Dobija redovno pozive Sanjola. To nešto govori. Zna da mu je ovo šansa za iskorak u karijeri. Zvezda je nivo iznad, ali ljudi moraju da znaju da gruzijske ekipe uopšte nisu naivne. Začudili biste se kada bi videli koliko ovde ima talentovanih momaka.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni