RUSI TVRDE DA JE GOTOVO: Partizan ostaje bez kapiten, Zdjelar ide u CSKA

Novosti online

26. 07. 2022. u 08:29

SAŠA Zdjelar je sezonama unazad žila kucavica veznog reda Partizana. Ipak, čini se da je došlo vreme za rastanak i novu stanicu u karijeri momka iz Beograda.

РУСИ ТВРДЕ ДА ЈЕ ГОТОВО: Партизан остаје без капитен, Здјелар иде у ЦСКА

FOTO: M. Vukadinović

Juče se pojavila informacija da je za srpskog fudbalera zainteresovan moskovski CSKA, a danas tamošnji "Čempionat" navodi da će ovaj 27-godišnjak uskoro zadužiti dres "armejaca".

On bi ugovor sa ruskim velikanom trebalo da potpiše na tri godine i to bi bio drugi dolazak jednog igrača iz Mocart Bet Superlige Srbije u redove kluba sa stadiona "CSKA Arena". Ranije ovog leta Milan Gajić je iz Crvene zvezde pojačao Moskovljane.

Zdjelar je pre četiri godine stigao u Partizan iz Olimpijakosa za 500.000 evra, a upravo toliko iznosi klauzula za njegov odlazak iz Humske, što za "armejce" očigledno nije problem.

U slučaju da do ovog transfera dođe, trener crno-belih Ilija Stolica ostaće na samo dve opcije na poziciji zadnjih veznih - Ljubomir Fejsa i Kristijan Belić.

Podsetimo, Partizan nije dobro počeo sezonu, u prva tri kola upisao je pobedu protiv Javora (4:0), te remije u duelima sa niškim Radničkim (2:2) i TSC (0:0).

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)