NAJVEĆA FUDBALSKA BOMBA NA POMOLU: Ronaldo ide kod Nejmara, Mesija i Mbapea?

Od stalnog dopisnika iz Pariza - Goran Čvorović

25. 07. 2022. u 22:54

DA li je to na pomolu "Velika rokada" u evropskom fudbalu? Ako je verovati nagoveštajima dobro obaveštenih medija na osnovu iznenadnih promena u odnosu Mančester junajteda prema svojoj glavnoj zvezdi, moguće je da Kristijano Ronaldo već od ove sezone zaigra u Atletiku iz Madrida, a da Antoan Grizman pređe u PSŽ!

НАЈВЕЋА ФУДБАЛСКА БОМБА НА ПОМОЛУ: Роналдо иде код Нејмара, Месија и Мбапеа?

FOTO: Tanjug/AP

Opcija je i da slavni Portugalac, ipak, zaigra u dresu pariskih "svetaca", a sve posle odluke engleskog kluba da dozvoli da "CR7" nastupi u Ligi šampiona, na pozajmici, godinu dana, ali pod uslovom da produži ugovor koji mu ističe u junu.

Ronaldo i njegov agent Žorže Mendeš uporno traže klub poslednjih dana, pa je, izgleda, Mančester odlučio da popusti. Vest je, prema pisanju britanske štampe, pozitivno iznenadila Ronalda i njegovo okruženje. U tom slučaju, u igru bi ovoga puta mogao da se umeša Atletiko, koji je prethodno odbio usluge Portugalca, a koliko su zainteresovani, pokazuju i nezvanične informacije da su, zauzvrat, PSŽ ponudili Grizmana, čijom igrom na povratku u klub nisu zadovoljni.

Pod novim, iznenadnim uslovima, izgleda da se "zagrejao" i pariski klub. Kakva bi, samo, u obe verzije, to bila "timčina": Nejmar-Mbape-Mesi-Ronaldo ili Nemjar-Mbape-Mesi-Grizman!

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)