ZVEZDA POČINJE LEPŠI DEO PRIPREMA - Krstičić: "Položili smo fiziku, sada taktika"

Z. Ć.

24. 06. 2022. u 21:39

BILO je mnogo trčanja sa malo loptanja, a sada je obrnuto. Fudbaleri Crvene zvezde su zadovoljni što su uspešno "preživeli" Zlatibor i "položili fiziku" i što će se sada u Sloveniji na treninzima najviše posvetiti igri i taktici.

ЗВЕЗДА ПОЧИЊЕ ЛЕПШИ ДЕО ПРИПРЕМА - Крстичић: Положили смо физику, сада тактика

FOTO: M. Vukadinović

Doterivanje timskih linija počelo je sinoćnom prijateljskom utakmicom protiv ekipe Bravo, a do početka Superlige 9. jula i premijernog meča sa Radničkim Stankovićev tim imaće još tri provere.


- Utisci sa priprema u Sloveniji su odlični. Imamo izvanredne uslove, što nam je i najbitnije za ovaj deo priprema. Prvi deo na Zlatiboru smo pregurali. To je bio teži ciklus treninga sa više trčanja. Sada dolazi lepši deo, utakmice i taktički treninzi. Zasada je sve kako treba, zadovoljni smo. Bilo je dosta tehničkih i taktičkih detalja. Smatram da je to ono što ćemo potencirati u ovom delu priprema. Snagu i fiziku smo prevazišli na Zlatiboru, sada se pripremamo za prvenstvo - istakao je Nenad Krstičić, iskusni vezista crveno-belih.

Posle meča sa Bravom, srpski šampion će u "deželi" odmeriti snage još i sa Koprom i Domžalama, a najjači ispit imaće 3. jula protiv Zenita u Sočiju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a