"UŽIVAO SAM U ŽIVOTU I PIO VINO POSLE VEČERE": Vesli Snajder misli da je mogao biti bolji od Mesija i Ronalda, ali nije mu se dalo

Novosti online

12. 06. 2022. u 13:51 >> 13:55

BIVŠI holandski fudbalski reprezentativac Vesli Snajder smatra da je mogao da ima igračku karijeru kao Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, prenose italijanski mediji.

УЖИВАО САМ У ЖИВОТУ И ПИО ВИНО ПОСЛЕ ВЕЧЕРЕ: Весли Снајдер мисли да је могао бити бољи од Месија и Роналда, али није му се дало

Vesli Snajder foto EPA

Snajder (38) je 2010. osvojio Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije sa Interom, ali je te godine "Zlatna lopta" za najboljeg fudbalera sveta pripala Mesiju, dok je Holanđanin bio četvrti.


- Mogao sam da budem kao Ronaldo i Mesi, ali nije mi se dalo. Uživao sam u životu, ponekad sam popio čašu vina posle večere. Leo i Kristijano su drugačiji, žrtvovali su dosta toga. I to je u redu, ali moja karijera je i dalje neverovatna - rekao je Snajder.

On je ponikao u Ajaksu, a potom je igrao za Real, Inter, Galatasaraj, Nicu i Al-Garafu.

Za reprezentaciju Holandije postigao je 31 gol na 134 utakmice, a sa nacionalnim timom osvojio je drugo mesto na Svetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi.
 


Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije