ZUMA OSUĐEN ZBOG UDARANJA MAČKE: Francuz priznao krivicu, evo kakva ga kazna očekuje

Novosti online

01. 06. 2022. u 16:35

DEFANZIVAC Vest Hema Kurt Zuma dobio je kaznu od 180 sati društveno-korisnog rada i takođe mu je zabranjeno da drži mačke na pet godina. Takođe moraće da plati skoro devet hiljada funti sudskih troškova zbog zlostavljanja životinje.

ЗУМА ОСУЂЕН ЗБОГ УДАРАЊА МАЧКЕ: Француз признао кривицу, ево каква га казна очекује

Foto: Printskrin

Uznemirujući snimak incidenta, snimljen u Zuminoj kući, koji je njegov brat Joan objavio na "Snepčetu" pojavio se u februaru. Bivši reprezentativac Francuske izjasnio se kao kriv pred sudom, po dve tačke optužnice. On je kasnije osuđen za nanošenje nepotrebne patnje nezaštićenoj životinji, tako što je je udario u stomak i udario je po glavi.

 


Na snimku, on šutira bengalsku mačku preko svoje kuhinje pre nego što je upotrebio par cipela i udario je po glavi. Njegov brat kasnije je poslao video ženskoj osobi sa kojom se dopisivao, a on je podigla uzbunu i pokrenula medijsku lavinu na ostrvu. 
 

Vest Hem je kaznio Kurta Zumu oduzimanjem dvonedeljne plate, što je maksimalna kazna, ali ovaj događaj nije imao uticaj na njegov status prvotimca "čekićara". 

Kao rezultat nedoličnog, agresivnog i nezrelog ponašanja kompanija "Adidas" koju je reklamirao, odlučila je da raskine sa njim ugovor.

Kraljevsko društvo za prevenciju okrutnosti nad životinjama je posle incidenta uzelo njegove dve mačke na staranje.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju