FOTOGRAFIJA KOJA BUDI NOSTALGIJU: Piksi i Mijat ponovo na okupu, zajedno gledaju finale Lige šampiona, a tu je i Figo (FOTO)

Novosti online

28. 05. 2022. u 15:08

VEČERAS ljubitelje najvažnije sporedne stvari očekuje veliko finale Lige Šampiona u kome se sastaju Liverpul i Real iz Madrida. Srbija možda neće imati predstavnike na terenu ali zato hoće u svečanoj loži stadiona u prestonici Francuske.

ФОТОГРАФИЈА КОЈА БУДИ НОСТАЛГИЈУ: Пикси и Мијат поново на окупу, заједно гледају финале Лиге шампиона, а ту је и Фиго (ФОТО)

FOTO: FSS

Delegacija naše kuće fudbala od petka je u Parizu, a na njenom čelu nalazi se selektor Dragan Stojković Piksi. On se sastao sa svojim saigračem iz reprezentacije i legendom krljevskog kluba Predragom Mijatovićem. A pridružio im se još jedan mađioničar sa loptom, Luis Figo.

Ono što sledi "orlovima" koje predvodi selektor Dragan Stojković jeste okupljanje u Staroj Pazovi. Nakon toga dolaze četiri utakmice u Ligi nacija. Prva je na porogramu 2. juna, protivnik je Norveške, a tri dana kasnije na stadion "Rajko Mitić" dolazi Slovenija. Nakon toga slede gostovanja u Švedskoj i u Sloveniji.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)